För vem är Boka?
Lysande lösningar för fler än arton branscher.
Boka.se finns i fler än arton varianter, alla unikt anpassade efter din verksamhet, men byggda på samma stabila grundsystem.

Lägg tiden på det du vill om dagarna. Låt din kreativitet och glädje få spelrum, utan att hindras av administration och höga kostnader. Med Boka.se får du alla tjänster och verktyg du behöver för att på ett snyggt och effektivt sätt kunna sköta din salong , marknadsföra dig och hitta nya kunder.

LÄS MER

Kombinera privatkunder med företagshälsovård och medicinska behandlingar på ett enkelt och säkert sätt. Du kan hantera olika typer av bokningar i en eller flera kalendrar, med duo-bokningar kan ni vara flera som delar på samma bokning. Boka.se ger dig flexibilitet ner i minsta detalj.  

LÄS MER

Oavsett om du jobbar med bilar, däck, rekond, underhållsuppdrag, cykelservice eller något annat inom verkstadsområdet, så erbjuder Boka.se en lättanvänd kalender med smidig bokning för nya och befintliga kunder. Med våra anpassade fält samlar du enkelt in information som regnummer, felbeskrivningar och miltal, direkt vid bokning.

Våra fyrbenta vänner kan tyvärr inte boka själva, men vi gör det enkelt för husse och matte att både hitta till dig och boka allt från kloklipp och trimmning till avancerad rehabilitering. Med hundratals tjänsteleverantörer inom området så vet vi vad som krävs för att lyckas.

Kundkvällar, konserter, föredrag, sportaktiviteter, städdagar, ja, med Boka Events går det att arrangera och administrera nästan vilken gruppaktivitet som helst. Med total kontroll över anmälningar, köer och betalningar så blir det enkelt att följa regler och hantera dina event. Dessutom får alla besökare en snygg biljett.

Sporthallar, idrottsplaner, camper, gruppträningar och resor planeras och hanteras effektivt med våra lösningar för företag och föreningar. Håll ordning på medlemmarnas bokningar och gör gemensamma resurser tillgängliga för kunder, föreningsmedlemmar och styrelsen.

Företag inom yrkes- och riskutbildningar har i Boka.se hittat en favorit. Det har aldrig varit enklare att organisera en utbildning, ta emot anmälningar och få betalt. Skolor och andra kommunala verksamheter kan snabbt och kostnadseffektivt få tillgång till ett komplett hjälpmedel som uppfyller alla krav på integritet och personuppgiftshantering.

Stugor, maskiner, lokaler och bastuflottar är bara några exempel på vad som kan hyras ut med vårt uthyrningssystem. Vi har stöd för in- och utcheckning, betalning vid bokning eller uthämtning, skräddarsydda avtal, avancerad planering och flexibla funktioner för anpassade regler kring bokning och avbokning.

Sugen på att öka dina bokningar med 40%? Det är vad en av våra optikerkunder upplevde efter att ha bytt till Boka.se.  Att Boka dessutom har en suveränt lättanvänd kalender för att hålla reda på personal och drop-in, gör inte saken sämre. Kika gärna på vår optikerkategori på Boka.se för många bra exempel.

Boka global ab
STRANDVÄGEN 7A  
114 56 STOCKHOLM
Sweden
T. 010-10 10 360
Boka.se ägs , drivs och utvecklas av Boka Global AB. Betaltjänster tillhandahålls av Youcal AB. Youcal AB är ett finansiellt institut som står under Finansinspektionens tillsyn. Copyright © 2021 Boka Global AB.