Boka Display
Ett nytt sätt att se på bokningar.
se och hantera dina bokningar

Koll på läget

Boka Display tar ett par minuter att konfigurera, ingår i Boka och ger dig total koll på läget.

  • Visa dina bokningar i listor på en skärm eller på en tablet.
  • Se hela dagens bokningar samlade på en snygg sida.
  • Informationsvisning med namn, telefon, datum, klocka, bild och anteckningar.
  • Gör spontana bokningar på 15, 30 eller 60 min direkt från din display.
  • Fungerar på alla datorer, telefoner och surfplattor.
  • Perfekt för konferensrum, kontorshotell verkstad, salonger eller uthyrningsverksamheter.

Boka Display fungerar med din befintliga Boka-användare och inom de flesta verksamhetsområden som vi erbjuder.

Ta kontroll med Boka Display

Lista dagens bokningar i en överskådlig tidtabell i receptionen eller visa pågående och kommande möten för konferensrum på en skärm i korridoren – Boka Display ger dig nya sätt att se och visa dina bokningar.

Boka Display är en kostnadsfri tilläggsfunktion för dig som har ett bokningssystem på Boka.se. Med Display så kan du visa upp dina bokningar på en skärm i receptionen, på väggen i verkstaden eller på en snygg platta utanför konferensrummet.

Tidtabell
Boka Display låter dig skapa en enkel och överskådlig tabelldisplay som listar alla aktuella bokningar i ett system för en specifik dag – perfekt för att visa upp i receptionen eller på kontoret.

Se ett exempel

Konferensrum
Med Boka Display är det även möjligt att sätta upp en statusdisplay för konferensrum som indikerar huruvida rummet är ledigt eller upptaget samt visar vilka möten och aktiviteter som kommer att äga rum under resten av dagen.

Se ett exempel

Det är enkelt att komma igång
Allt som krävs för att använda Boka Display är ett bokningssystem med en kalender på Boka.se. Om du redan har ett aktivt bokningssystem kan du börja använda Boka Display direkt!

Kom igång med display

Boka Display är enhetsoberoende
Displayer som skapas på Boka Display är responsivt utformade, vilket innebär att de automatiskt anpassar storleken på innehållet till skärmen de visas på och att de kan visas på allt ifrån datorskärmar till mobiler och surfplattor – allt som krävs är att enheten har en webbläsare.

Boka global ab
STRANDVÄGEN 7A  
114 56 STOCKHOLM
Sweden
T. 010-10 10 360
Boka.se ägs , drivs och utvecklas av Boka Global AB. Betaltjänster tillhandahålls av Youcal AB. Youcal AB är ett finansiellt institut som står under Finansinspektionens tillsyn. Copyright © 2021 Boka Global AB.