Bokningssystem
För massörer, naprapater och sjukgymnaster.
Fasta priser och suverän support

Boka all inclusive

Med Boka.se får du en professionell, men lättanvänd, bokningstjänst som gör arbetsdagen enkel och lönsam.

  • Fast pris och engagerad support - via chatt, telefon och e-post.
  • Egen bokningssida med snygg design och alla funktioner.
  • Marknadens bästa planeringskalender, enligt våra kunder.
  • Bokningswidget på hemsidan, du behåller dina kunder hos dig.
  • Fler funktioner, som resursbokning, lojalitetsprogram, kampanjhantering och presentkort. Allt ingår!
  • Suveräna verktyg för Events, gruppbokningar och mycket mer.
  • Betaltjänst med Swish, no-show garanti och utbetalning inom 3 dagar.

I alla bokningssystem ingår dessutom visning på sveriges största marknadsplats för sök och bokning av tjänster, Boka.se.

Varför väljer massörer Boka.se?

Att arbeta som massör, naprapat eller sjukgymnast innebär att man befinner sig i gränslandet mellan det som, lite luddigt, kallas wellness och mer medicinska behandlingar. Oavsett inom vilket område man har sin huvudsakliga kundkrets, så händer det att man ställs kunder som har mer eller mindre komplicerade behov än vad man är van att arbeta med.

Då är det skönt att ha ett bokningssystem som täcker hela behovsskalan.

Med Boka.se får du som wellnessföretagare eller snyggt, tilltalande och lättanvänt hjälpmedel för att planera din arbetsdag, boka in dina kunder och marknadsföra dina tjänster. Som naprapat eller sjukgymnast kan du dra nytta av funktioner för dokumentation och journalhantering, gruppträningsaktiviteter, föreläsningar och uppföljning.

Fokus med ett bokningssystem från Boka.se är alltid din och dina kollegors arbetsdag och era kundrelationer.

Boka är funktionsrikt, men samtidigt lättanvänt. Du väljer själv vad du vill använda och vilka funktioner du vill erbjuda dina kunder och kollegor. Det finns ingen stress. Vi tycker alltid att det är bäst att börja lagom, och sedan utöka efterhand som fler funktioner behövs.

Till din hjälp har du alltid vår kostnadsfria Starthjälp. Kompetenta och erfarna medarbetare på Boka.se som vet vad som krävs i din verksamhet och kan hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.

Välkommen att prova Boka.se du också, det är alltid kostnadsfritt att testa och vi har inga långa avtalstider eller knepiga avtal.

Boka global ab
STRANDVÄGEN 7A  
114 56 STOCKHOLM
Sweden
T. 010-10 10 360
Boka.se ägs , drivs och utvecklas av Boka Global AB. Betaltjänster tillhandahålls av Youcal AB. Youcal AB är ett finansiellt institut som står under Finansinspektionens tillsyn. Copyright © 2021 Boka Global AB.