Bokningssystem
För salonger, frisörer, skönhet och hudvård.
Fasta priser och suverän support

Boka all inclusive

Med Boka.se får du en professionell, men lättanvänd, bokningstjänst som gör arbetsdagen enkel och lönsam.

  • Fast pris och engagerad support - via chatt, telefon och e-post.
  • Egen bokningssida med snygg design och alla funktioner.
  • Marknadens bästa planeringskalender, enligt våra kunder.
  • Bokningswidget på hemsidan, du behåller dina kunder hos dig.
  • Fler funktioner, som resursbokning, lojalitetsprogram, kampanjhantering och presentkort. Allt ingår!
  • Suveräna verktyg för Events, gruppbokningar och mycket mer.
  • Betaltjänst med Swish, no-show garanti och utbetalning inom 3 dagar.

I alla bokningssystem ingår dessutom visning på sveriges största marknadsplats för sök och bokning av tjänster, Boka.se.

Varför väljer salonger Boka.se?

För att det fungerar. Och för att det gör i vått och torrt, morgon som kväll, utan buggar och IT-trassel som saboterar din arbetsdag.

Att driva eller jobba på salong, oavsett om du är frisör, hudterapeut, nagelstylist, eller något annat, är betydligt mer krävande än de flesta tror. Hela tiden nya kunder, korta (eller obefintliga) pauser och en förväntan om att alltid ha ett leende på läpparna. Stressigt.

Andra dagar är kalendern i princip tom, då kommer istället oron för ekonomi och framtid. Hur bygger man en trygg verksamhet med ständigt varierande kundbokningar? Hur får man fler, trogna, kunder som man kan bygga långsiktiga relationer med?

Det är sådana här funderingar, och många andra, som vi har tagit hänsyn till när vi har byggt vår tjänst. Och det är därför allt fler salonger väljer Boka.se.

Boka.se är ett bokningssystem som alltid utgår från din arbetsdag och dina kundrelationer.

Vi sätter kundlojalitet och minimalt vardagstrassel i första rummet. Med en fantastiskt lättanvänd kalender, planeringsverktyg som gör det möjligt att sköta ditt (och kollegornas) arbetsschema på minuter och snygga verktyg för att få, och behålla, nya kunder så blir livet enklare. Och jobbet roligare.

Funktionerna behöver du inte heller oroa dig för, våra duktiga utvecklare har byggt allt från lojalitetsprogram till presentkortslösningar och eventtjänster. Allt finns, Boka.se är det mest funktionsrika bokningssystemet på marknaden.

Men, du väljer själv vad du vill använda och vilka funktioner du vill erbjuda dina kunder och kollegor. Ingen stress! Vi tycker alltid att det är bästa att börja lagom, och sedan utöka efterhand.

Till din hjälp har du alltid vår kostnadsfria Starthjälp. Superduktiga och erfarna medarbetare på Boka.se som vet vad som krävs i din verksamhet och kan hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.

Välkommen att prova Boka.se du också, det är alltid kostnadsfritt att testa och vi har inga långa avtalstider eller knepiga avtal.

Vi har kul på jobbet, med trogna och glada kunder, det vill vi ge dig också.

Boka global ab
STRANDVÄGEN 7A  
114 56 STOCKHOLM
Sweden
T. 010-10 10 360
Boka.se ägs , drivs och utvecklas av Boka Global AB. Betaltjänster tillhandahålls av Youcal AB. Youcal AB är ett finansiellt institut som står under Finansinspektionens tillsyn. Copyright © 2021 Boka Global AB.