Inspiration
Så här fungerar Boka.se, på riktigt.
Salong och skönhet

Salongen

Med vårt bokningssystem för salongsbranschen får du en professionell tjänst, med design och tillgänglighet som motsvarar dina kunders förväntningar. Du syns för nya kunder via Boka.se och kan serva dina befintliga kunder med vår smidiga widget på din hemsida.

Frida Selkirk Nailstyling är en av våra salongskunder. Tillsammans med sina sju kollegor tar hon emot hundratals kunder varje vecka i sin salong på varuhuset NK i Stockholm. Trycket på verksamheten och efterfrågan på tider är högt. Då blir effektiva planeringsverktyg och kraftfulla bokningsregler ett måste för att få verksamheten att fungera.

BEsök FRIDA SELKIRK NAILSTYLING
Massage, sjukgymnastik och REHAB

Massören

För dig som jobbar inom massage, sjukgymnastik och spa är det viktigt att kunna erbjuda ett brett utbud av tjänster. På köpet får du ett lättanvänt kundregister, med journalfunktion, så att det blir enkelt att hålla reda på dina kunders behov, behandlingar och historik.

Wellnesshouse är en av våra kunder inom massage och friskvård. De har ett heltäckande tjänsteutbud och nyttjar våra funktioner för schemaläggning och resursbokning på ett mycket bra sätt. De erbjuder dessutom sina kunder vår betaltjänst, vilket är en tygghet både för dem själva och slutkunden.

BEsök WELLNESSHOUSE
Träning, yoga och healing

Coachen

De flesta verksamheter inom personlig träning, yoga, healing och coaching är solo-företag med hög flexibilitet och tillgänglighet för sina kunder. Med ett system från Boka kan du erbjuda både personliga tider, par- och gruppaktiviteter för hundratals personer.

Fredrik Zillén är löpteknikspecialist och erbjuder rådgivning, träning, analys och gruppaktiviteter via sitt bokningssystem. Han är flitigt anlitad och erbjuder både fasta tider och personliga bokningar. Fredrik erbjuder dessutom vår betaltjänst, ett snabbt och smidigt sätt att få betalt.

BEsök Fredrik zillén
hund, häst och katt

Husdjur

Våra fyrbenta vänner kanske inte kan boka sina egna tider för träning, trim, tvätt, och kloklipp, men husse och matte vill i allt högre utsträckning kunna hitta och boka tjänster för sina älsklingar online.  

Hunderiet i Oskarshamn är en mycket uppskattad tjänsteleverantör (5 stjärnor!) som erbjuder en rad tjänster inom friskvård, trim, klipp och träning. Kika gärna också på vår husdjurskategori på Boka.se, där finns massor av seriösa leverantörer med snygga bokningssystem att inspireras av.

BEsök hunderiet i oskarshamn
Däck, rekond och verkstad

Fordon

Om du arbetar inom fordon och verkstad så är du inte ovan vid att hantera kundbokningar och personalkalendrar. Med Boka kan du ta emot dina kunder på ett professionellt sätt och schemalägga personal och utrustning så att du får en optimal beläggning. Med Boka Display kan du enkelt visa upp alla bokningar under dagen på en skärm i kundmottagningen eller i verkstaden. Du får dessutom en egen "hemsida" på boka.se med en presentation, bilder och alla relevanta uppgifter för ditt företag.

Ängs Däckverkstad är en populär däckfirma i Nässjö, de erbjuder smidig bokning av däckskifte och däckhotell genom sitt system på Boka.se.

BEsök Ängs Däckverkstad
events, utbildningar och aktiviteter

Events

Arrangerar du kurser, konserter, föreläsningar eller någon annan typ av aktiviteter och event så kommer du att älska vår eventfunktion. På bara några minuter kan du skapa och bjuda deltagare in till ett event. Dela anmälningssidan i social media och håll reda på anmälningar och betalningar. Boka Events är marknadens mest lättanvända eventtjänst.

Vikentomater anordnar mycket populära events med kockar och föreläsare som på ett inspirerande sätt visar hur all kan laga fantastisk mat med deras produkter. De använder Boka Events för att ta emot anmälningar, få betalt och kommunicera med sina deltagare.

BEsök VIKENTOMATER
Maskiner, utrustning och boende

Uthyrning

För dig som hyr ut någon form av utrustning, maskiner, boende eller annat så är det viktigt att på ett enkelt sätt kunna hålla reda på vem som har hyrt, att utrustningen lämnas ut och åter (in- och utcheckning) och vilket skick den befinner sig i vid uthyrning och återlämning. Boka hjälper dig med allt detta, och naturligtvis själva uthyrningen också.

Villamaskinisten är en uthyrningskedja med ett stort antal anläggningar i Sverige. De använder vår uthyrningsfunktion och funktionen Betalningsbegäran, som gör det möjligt att ta emot en bokning först, och ta betalt sedan.

BEsök Villamaskinisten
Optiker och synundersökningar

Optiker

Som optiker hanterar man stora mängder bokningar, som inte sällan leder till återbesök eller uppföljning. Ofta har man också fler än en anställd optiker, med behov av att enkelt fördela bokningarna så att kunderna kommer rätt. Att få betalt på förhand gör processen i butiken enklare, vilket uppskattas av både optiker och kund.

Direkt Optik är en av sveriges ledande optikerkedjor. Med närmare 40 st bokningsbara butiker på Boka.se så är Direkt Optik ett lysande exempel på hur även större organisationer kan använda Boka med utmärkt resultat.

BEsök direkt optik
Inspirerad? Skapa ditt eget system idag!
SKAPA BOKNINGSsystem
Boka global ab
STRANDVÄGEN 7A  
114 56 STOCKHOLM
Sweden
T. 010-10 10 360
Boka.se ägs , drivs och utvecklas av Boka Global AB. Betaltjänster tillhandahålls av Youcal AB. Youcal AB är ett finansiellt institut som står under Finansinspektionens tillsyn. Copyright © 2021 Boka Global AB.