Support Deluxe
Engagerad support, från riktiga människor.
Kundtjänst handlar om så mycket mer än att beta av ärenden i en e-postlåda. Vi är med dig hela vägen, i vått och torrt.
steg 1 - att bestämma sig

Rådgivning

Med fler än 10 000 st registrerade bokningssystem från alla branscher, kan vi tryggt säga att vi har sett och hört det mesta om hur en bokning kan gå till.

Kunskap som vi gärna delar med oss av och använder för att du ska få en korrekt bild av vad Boka.se kan erbjuda dig och din verksamhet.

Knepiga bokningsflöden? Många kollegor? Struliga bokningsregler? Komplex planering? Inga problem!

Vi går igenom behoven tillsammans med dig och ger dig ett rakt och ärligt besked om Boka.se är rätt för dig och dina kunder.

BOKA EN TID FÖR RÅDGIVNING
steg 2 - att komma igång

Starthjälp

Helt ärligt, hur ofta hör du inte någon säga "det är så enkelt att vem som helst klarar det"? Sedan visar det sig inte alls vara "så enkelt", men då är det för sent, avtalet är redan skrivet och du är hänvisad till en telefonkö tillsammans med tusentals andra.

Därför ingår alltid Starthjälp när du bestämt dig för Boka.se. Starthjälpen är en personlig genomgång, på dina villkor och med dina förutsättningar, som vi genomför via telefon, webbpresentation eller chatt.

Under starthjälpen ser vi till att överföra din befintliga information om planering, bokningar och kunder. Sedan går vi igenom med dig och dina kollegor, hur tjänsten fungerar, från start till slut.

Under dagarna och veckorna som följer finns vi sedan alltid till hands för att lösa små och stora frågor som dyker upp under den första tiden. Starthjälpen har snittbetyget 4,9 från våra kunder

We leave no one behind!

BOKA EN TID FÖR STARTHJÄLP
steg 3 - När det ska fungera varje dag

Daglig användning

Vi vet att IT-strul är det värsta som finns. Bokningssystemet ska bara fungera, oavsett när och hur du behöver använda det. Då är det skönt att veta att vi aldrig finns längre än ett mail, chatt eller telefonsamtal bort.

Vi hjälper dig att hitta borttappade bokningar, få fatt på kunder som inte dyker upp eller planering som behöver göras om. Du är aldrig ensam med en krånglig fråga, går den att lösa, så fixar vi det tillsammans.

Genom tjänsten håller vi dig kontinuerligt uppdaterad om utveckling och nya funktioner i ditt bokningssystem. På vår matnyttiga supportwebb kan du också själv ta reda på det mesta om hur allting fungerar. Varför inte blir ett Boka-proffs redan idag?

KOlla in vår supportwebb
Boka global ab
STRANDVÄGEN 7A  
114 56 STOCKHOLM
Sweden
T. 010-10 10 360
Boka.se ägs , drivs och utvecklas av Boka Global AB. Betaltjänster tillhandahålls av Youcal AB. Youcal AB är ett finansiellt institut som står under Finansinspektionens tillsyn. Copyright © 2021 Boka Global AB.