Betaltjänster
En smartare betaltjänst för servicebranschen.
Boka PAYMENTS

Få betalt direkt

Bokas betaltjänst är utvecklad specifikt för tjänstebranschen. Det innebär att du och dina kunder får en bättre boknings och köpupplevelse.

  • No-show garanti garanterar att du alltid får betalt, för dina bokningar.
  • Utbetalning till ditt konto inom 72 timmar.
  • Egna betalningsinställningar för varje kalender, perfekt om ni är flera kollegor med egna företag.
  • Stöd för Visa/Mastercard, Swish, faktura, delbetalning, bankbetalning, presentkort, med fler.
  • Fungerar tillsammans med våra kampanj, bonus och lojalitetstjänster.
  • Suverän kontrollpanel som ger dig full kontroll över dina intäkter och redovisning.

Att skaffa betaltjänsten är kostnadsfritt. Vi debiterar en transaktionsavgift på 1,75% + 2,50 kr per transaktion. Alternativt bokningsavgift, från 9 kr per transaktion.

Fler kunder med rätt betalsätt

Med Boka Payments kan du ta betalt direkt i ditt bokningssystem. Låt dina kunder välja mellan betalsätt som Swish, kreditkort eller faktura och få pengarna insatta på ditt konto inom 72 timmar efter att tjänsten har levererats. Snabbt, tryggt och smidigt.

Vill du fortsätta ta betalt i butik för bokningar som kommer in via nätet? Inga problem, med Boka Payments kan du låta dina kunder betala för sina bokningar direkt till dig,

Flexibilitet. Som man kan förvänta sig av en smartare betaltjänst.

Välj klassisk serviceavgift eller modern bokningsavgift
Välj den prismodell som passar din verksamhet. Vi ger dig möjlighet att själv stå för serviceavgiften (1,75% + 2,50 SEK) av köpesumman, eller att låta slutkunden betala en fast bokningsavgift från 9:- per bokning. Med en bokningsavgift går hela köpesumman oavkortat till dig, en unik och efterlängtad möjlighet för service- och bokningsbranschen.

Boka.se är först i Sverige med att erbjuda bokningsavgifter på tjänster, en sedan länge populär möjlighet internationellt och inom branscher som biljettköp och bokning av boende.

Presentkort, en marginalförstärkare på frammarsch
Efterfrågan på presentkort växer varje år. Med Boka Payments får du möjlighet att sälja dina egna presentkort och få hela 98,25% av köpesumman utbetald till ditt konto inom 72 timmar. Vill du ha mer? Om du låter dina kunder betala en låg serviceavgift från 9:- per presentkort, så betalar vi ut hela presentkortsbeloppet till dig.

Presentkort var en bra idé innan Boka Payments, men vi nöjer oss inte med bra, med Boka Payments blir presentkort fantastiskt. För dig, och dina kunder.

Boka global ab
STRANDVÄGEN 7A  
114 56 STOCKHOLM
Sweden
T. 010-10 10 360
Boka.se ägs , drivs och utvecklas av Boka Global AB. Betaltjänster tillhandahålls av Youcal AB. Youcal AB är ett finansiellt institut som står under Finansinspektionens tillsyn. Copyright © 2021 Boka Global AB.