Varför Boka.se?
Vad är viktigt när du väljer bokningssystem?
lättanvänt, ärligt och bra för affärerna

Vår målsättning

Vi har ett tydligt mål som driver oss varje dag, att fylla din kalender med bokningar.

När din kalender är full med bokningar och dina dagar fungerar, så gör våra det också. När dina kunder är nöjda och kommer tillbaka, så vet vi att du gör det också.

Även om vi som jobbar på Boka inte själva driver salong, hyr ut maskiner eller driver kontorshotell, så är det ändå vår business.

Din verksamhet är vår verksamhet, vi sitter samma båt och i slutänden servar vi samma kunder. Därför är vår målsättning enkel - att fylla din kalender med lojala och nöjda kunder. Svårare är det inte.

Så oavsett om kunderna hittar till dig via din hemsida, via marknadsplatsen Boka.se eller sökträffarna som vi skapar på Google eller Bing, så kan du lita på att vi alltid gör allt vi kan för att se till att varje kund hittar rätt och bokar en tid.

Rabatter och kampanjer i alla ära, i längden är lojalitet och återkommande kunder det som räknas. Den lojaliteten jobbar vi för att uppnå, hos dig och dina kunder, varje dag.

ALLA funktioner du kan drömma om

Vi ger mer!

Boka.se är det mest kompletta bokningssystemet på den Svenska marknaden. Trots att det är så lättanvänt,, erbjuder vi dig fler möjligheter än någon annan att bedriva din verksamhet, som du vill.

Testa oss! Om det du behöver saknas, så kan vi bygga det. Vi lyssnar på våra kunder och utvecklar Boka.se tillsammans med dig. Undrar du över någon speciell funktion?

HÖR AV DIG TILL OSS!
Boka global ab
STRANDVÄGEN 7A  
114 56 STOCKHOLM
Sweden
T. 010-10 10 360
Boka.se ägs , drivs och utvecklas av Boka Global AB. Betaltjänster tillhandahålls av Youcal AB. Youcal AB är ett finansiellt institut som står under Finansinspektionens tillsyn. Copyright © 2021 Boka Global AB.