Widget
Bokning direkt på din egen hemsida.
BEHÅLL KUNDERNA PÅ DIN HEMSIDA

Vad är en widget?

Att ha en Widget för sitt bokningssystem innebär att du...

  • får en webb-app med en design som överensstämmer med din egen grafiska profil,
  • får möjlighet att välja färger på bakgrund, kategorier, knappar & text,
  • får möjlighet att välja typsnitt på texter och knappar,
  • får möjlighet att använda bilder (istället för färger) på kategorier för att anpassa bokningen ännu mer efter er design,
  • får möjlighet att anpassa ert bokningsformulär, för att få rätt information från kunder som bokar.

Vår Widget är ett oerhört konkurrenskraftigt sätt att få ett skräddarsytt bokningssystem, med anpassad utformning och funktionalitet, till ett pris och arbetsinsats som bara ett generisk system kan mäta sig med.

Läs mer om ett av våra kundcase på denna sida, och kontakta oss sedan för en diskussion om hur ni kan förverkliga er Widget!

Sveriges mest ikoniska varuhus

Nordiska Kompaniet, mer känt som NK, är med sina snart 120 år ett av Sveriges mest välkända och ansedda företag. Varumärket NK står för tradition, kvalité och service utöver det vanliga. Så när NK sökte en lösning för att göra sina tjänsteleverantörer bokningsbara, var det redan från första tanken tydligt att det skulle behövas något extra.

Tillsammans med NKs marknadsavdelning, tjänsteansvariga och webbyrå, tog vi på Boka.se fram NKs unika bokningswidget.

Med utgångspunkt i hur slutkunden upplever en bokning i NKs varuhus, skapade vi ett bokningsflöde på webben som förmedlar en känsla av "shopping" hos de leverantörer och varumärken som finns representerade hos NK.

Därefter anpassade vi färg, form, typsnitt och presentation efter NKs grafiska profil. En viktig punkt var också tonaliteten i presentationerna av tjänster och leverantörer, som formades till en sammanhängande upplevelse genom hela tjänsten.

Avslutningsvis återstod bara att knyta ihop alla tjänsteleverantörer, resultaten kan ni själva beskåda på länken nedan (tjänsten är helt mobilanpassad, men fungerar på dator också).

https://boka-nk-stockholm.boka.se/
Om du besöker sidan från din smartphone, prova att lägga till NKs widget som en hemskärmsapp, så får du en snygg ikon med direkt åtkomst till alla NKs bokningsbara tjänster, på din telefon.

Att få på plats grunderna för NKs widget tog ett par arbetsdagar. I många fall går det ännu snabbare, när antalet tjänster och leverantörer är mer begränsat. I NKs fall hjälpte vi också till med utbildning och framställning av instruktioner för alla anslutna leverantörer, en tilläggstjänst som vi gärna hjälper till med.

NK är ett av flera företag som har valt Boka Widget. På kundlistan finns även Åhléns, Dyson, By Malina, Elements Spa, med fler.

Kontakta Caroline Madden på caroline@boka.se eller telefon 070-497 15 80 för mer information om Boka Widget och hur ni kan få en anpassad bokningslösning för er verksamhet.

Boka global ab
STRANDVÄGEN 7A  
114 56 STOCKHOLM
Sweden
T. 010-10 10 360
Boka.se ägs , drivs och utvecklas av Boka Global AB. Betaltjänster tillhandahålls av Youcal AB. Youcal AB är ett finansiellt institut som står under Finansinspektionens tillsyn. Copyright © 2021 Boka Global AB.